14 Şubat 2016 Pazar

Hitit Ayaş Termal Tanıtımında yaşadıklarım ve Duyduğumuz yalanlar

Numaramı nereden aldıysalar aradılar.

Bu süreçte duyduğum yalanlar ve yaşananlar aşağıdadır. NOT: Birçok firma aynı yalanları söylüyor.

1) Minizos tan aradıklarını söylediler amam gidince gördükki hitit ayaş. neden böyle dediniz diye sorunca böyle söylememizi istediler dedi tanıtımcı çocuk.
2) Gelirken mayo havlu vss. getirin havuz için isterseniz dediler ama valizleri girişte bir koyduk çıkışta zor aldık.
3) Kadın erkek havuzlar ayrı dediler ama sadece 1 tanesini gördük o da tanıtım sebebiyle sanırım kapalıydı.Oraları gezdirdiler.
4) Tanıtıcı çocuk yemekler sabah öğle akşam bedava dedi. En son sözleşmeyi getirince yemekler bedava mı diyince diğeri yok böyle birşey dedi.
5) Yönetim kurulu başkanı dedikleri M. A. Doğan uzun bir şov yaptı. Kulaklarım ciddi biçimde ağrıdı. Kendisi yaklaşık 3 yılda 120.000 ağaç diktiklerini söyledi ama o kadar ağaç tabiiki yoktu
6) Girişte Cemil çiçek ve 20 bakanın geleceğini sonra da içerde Cemil Çiçeğin olduğunu söylediler. Bakanları ve korumalarını ve araçlarını görmedik.
7) 400 koruma olduğunu bunu R. T. E gelecek diye 500 yaptıklarını söylediler. Tamamen yalan.
8) Amacımız satış değil dediler başta ama masadan acil ve zorunlu ihtiyacımız için kalkmamıza izin vermediler. (Tabiiki bana sökmedi. kalktım ve işimi halledip geri döndüm)
9) M. A. Doğan çocuklara burs veriyor böylece ödemeler bedavaya geliyor diyorlar o da yok tabii
10) M.A.Doğan Sanayi bakanlığından bu hafta sadece cuma cumartesi için kampanya izni aldıklarını söyledi, Öyle bir belge sundular. Bu kadar yalandan sonra ona da inanmadım.
11)  1+0 alırsın 50$ farkla 2+1 kullanırsınız diyorlar . ama sözleşmede böyle birşey yok.
12) Kışın alırsın yazın kullanırsın diyorlar. Mümkün ama zor yer yok dediğinde yapacak birşeyin yok.
13) 1+0 için 200$ 2+1 için 250$ yıllık aidat alıyorlar yani 750 Tl 2016 subat için
14) Kiralama için aidat gerekmez dediler ama M.Ali ödemeniz gerekkir dedi dolayısıyla kiraya verseler bile bir kazancınız olmuyor
15) Ödemelerde  hesaplama hileleriyle ve büyük indirim diyerek sizleri ikna etmeye çalışıyorlar ama 17.500 'ü 9 a elle bölemiyorlar.
16) Masaj 50 Tl %30 indirimle 20 Tl diyorlar halbuki 35 Tl oluyor.
Vs...



Hiç yorum yok: